onsdag 1. oktober 2008

Lamaen spreier frykt på Austlandet

"Innbyggere i bygda som Østlendingen har vært i kontakt med, har fortalt om lamaskrekk og at de ikke tør å ta seg til skogs etter bær eller andre ting i frykt for å støte på dyrene"

Her er det kunnskapsmangel. Sidan lama er nokre av dei mest forsiktige og minst farlege dyra som er.

Link til VG: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=517555
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=528217

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det virker som om østlendingene er skikkelig redde av seg. Har hørt de er redde for ulv, bjørn og troll, men nå tørr di ikke blukke bær i skogen på grunn av redsel for lama, he he :-)

Anonym sa...

hva feiler mennsker ja??? ufattelig at det går an alt folk vil er drepe alt som fins av dyr da blir de vel fornøyde om alle dyr dauer.. skulle nesten tro det. at noen er redd et sånt dyr burde heller sendt de vekk til en øde mongo planet de disse dyrehaterene kunne levd for seg selv uten dyr . så hadde dyreelskere få levd i fred med sine vakre dyr.maken til tåpelig sogneprest tror neppe de som ligger begravd synes dette er mer krenkende enn visse ting folk gjør .som feks ha sex på kirkegårder. og eter opp gresset? er jo snart vinter anyway..fuck the people.ps anonym kun pga jeg ikke orker opprette noen blogg eller openid konto

Anonym sa...

hehe, folk nå til dags! hadde folk kommet seg mer ut, og f.eks tatt med seg barna sine mer ut i skog og mark hadde de hatt mer intiativ til å lære om dyr og planter i nærmiljøet, enn hvis de blir værende i asfaltmiljøet i en egen asfaltboble. KOM DERE UT FOLKENS! bli kjent og forstå dyra da for pokker!!!

Anonym sa...

Lama er vel like farlige som en sau --- er dere redde sauer også ??+

Anonym sa...

Dette er pinelig å lese om.En lam er like farlig som en ku.Det finnes sikker mennesker som er redde for kyr ,men at det skapes en generell frykt for noen lamaer er vel sterkt overdrevet.Det er nok bare den som har skrevet om det som er en "pingle".Går du tur i skogen så vil du møte på ett eller annet dyr,hvis det skaper angst så hold deg inne.

Åge Emanuel sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Therese og Gisle sa...

Hehe, jepp sga væra litt:p tenkte æg sgo venta mæ å legga ud noge om dæ, før me jifte okke å Stian dræge vogno;)